Anders Fogh Jensen

Hvem er vi?

Jeg er filosoffen Anders Fogh Jensen. Jeg er ansvarlig for hele forløbet, for at det kører godt, og at du føler dig tryg. Du kan læse mere om mig på www.filosoffen.dk.

 

Her har jeg også en podcast, som du kan lytte til. Afsnit #210-#215 handler om Filosofisk konfirmation.

Skriv til mig på info@filosofiskkonfirmation.dk

Camilla Dorthea Elisabeth Ibsen

Jeg hedder Camilla Dorthea Elisabeth Ibsen (f. 1992), og jeg er cand.mag. i filosofi og historie. I mit speciale beskæftigede jeg mig med dagbøger, skrevet af unge i ghettoer og koncentrationslejre i de tysk-besatte områder under Anden Verdenskrig.

Jeg har flere års erfaring med at undervise børn og unge, og har undervist både folkeskoleelever og gymnasieelever i filosofi. Desuden interesserer jeg mig for den internationale bevægelse og forskningsfelt P4C (Philosophy for Children) og brænder for at bygge broer mellem unges livsverden og filosofisk tænkning og filosofihistorie.

Jeg er klasselærer for lørdagsholdet i København.

Skriv til mig på camilla@filosofiskkonfirmation.dk

Sarah Schein

Jeg hedder Sarah Schein (f. 1977), og jeg er kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU, Aarhus Universitet. Jeg underviser i filosofi, holder foredrag og filosofiske caféer på Den Grønne dag- og aftenskole, hvor jeg skaber rum for filosofisk refleksion og diskussion. Jeg er tidligere uddannet som lærer og har 14 års erfaring i at undervise børn og unge. Jeg brænder for at skabe sammenhæng mellem filosofiske tanker og teorier og enhvers levede og erfarede liv.

Jeg er klasselærer for mandagsholdet i København.

Skriv til mig på sarah@filosofiskkonfirmation.dk

Saskia Haas

Jeg hedder Saskia Haas (f. 1979), og jeg har en BA i Anvendt Filosofi med sidefag i engelsk fra Aalborg Universitet og en BA i Teologi fra Aarhus Universitet. Jeg har været friskolelærer i 12 år, HF lærer i engelsk og institutionsleder i en privat børnehave og vuggestue.

Filosofien har været en vigtig følgesvend gennem hele mit liv og en vigtig del af min almindelige undervisning. Især i arbejdet med børn og unge har spørgsmålet om dannelse og læring fyldt meget for mig.

Jeg er klasselærer for Aarhusholdet.

Skriv til mig på saskia@filosofiskkonfirmation.dk