Vil du anbefale filosofisk konfirmation til andre?

100% af alle filosofiske konfirmander vil anbefale det til andre.

Hvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Jeg kom til filosofisk konfirmation, fordi jeg ville prøve en konfirmation som ikke er kristen. Min familie syntes det var en god idé, da vi ikke er kristne.”– BalderHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Jeg kom til filosofisk konfirmation fordi det lød som et godt og åbent alternativ til en kristen konfirmation.”– ViggaHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Fordi jeg ikke tror på Gud, men samtidig også gerne ville konfirmeres og forberedes. Det var min mor, der syntes det lød spændende, og det syntes jeg også.”– JosefinaHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Det lød meget spændende, jeg har selv været optaget af filosofi, så jeg tænkte, at det nok skulle blive en sjov oplevelse.”– SvenHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Jeg syntes, at det lød spændende. Og det viste sig, at det var det bestemt.”– NinaHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Jeg er ikke selv døbt, og mine forældre opfordrede mig til, at jeg så skulle blive konfirmeret på en anden måde.”– IngeborgHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Jeg er ikke kristen, og så fandt mine forældre det her, og det lød spændende og fornuftigt.”– KarolineHvorfor valgte du at gå til filosofisk konfirmation og fravalgte den kirkelige konfirmation eller humanistisk konfirmation?
”Jeg synes det lød ret spændende og kunne være en god idé frem for kirken.”– NikolinePrevious slide
Next slide
Socialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Det har været sjovt alle sammen at have det til fælles, at vi har valgt denne type konfirmation. Også meget spændende.”– SallySocialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Der har været en rigtig god stemning på holdet”– IngeborgSocialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Man har i hvert fald fået nogle nye venner. Det har også gjort, at man har mere mulighed for at sige sin mening, da det er et ’safe space’ og folk ikke kender hinanden personligt.”– JosefinaSocialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Det er til tider svært for mig at snakke med nye mennesker, men det var hyggeligt, og jeg har fået nogle flere nye relationer.”– SallySocialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Jeg har fået gode venner herfra.”– SvenSocialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Jeg fik nye venner.”– AdamSocialt, hvordan var det at være på holdet til filosofisk konfirmationsforberedelse?
”Jeg kunne godt lide at møde nye folk og snakke med dem om det her.”– NikolinePrevious slide
Next slide
Hvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Jeg kunne godt lide, at man fik talt og reflekteret så meget. Det satte gang i en masse tanker.”– ViggaHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Her er ting, som man kan bruge i den virkelige verden og ikke kun i en kirke.”– BalderHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Det har været vildt sjovt, da man har talt og lært om ting, man normalt ikke ville gøre eller snakke om.”– Mads-EmilHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Jeg kunne godt lide alle de forskellige emner, vi har snakket om igennem forløbet. Det har været meget spændende.”– SallyHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Jeg kunne gode lide, at man lærte mange nye ord, og at man kunne gå hjem og snakke med ens familie om det, man havde lært, og det syntes de også var spændende, så man kunne filosofere over det sammen.”– JosefinaHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”At tale ud fra billeder har været virkeligt spændende.”– ViggaHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Jeg kunne godt lide, at det handlede om dannelse.”– FridtjofHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Sværhedsgraden var god, fordi man kunne følge med.”– Mads-EmilHvad synes du om selve konfirmationsforberedelsen?
”Sværhedsgraden var god, fordi man kunne følge med.”– Mads-EmilPrevious slide
Next slide
Hvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært om mange sider af det at være menneske og ting, som mennesker lever med.”– BalderHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært at tænke dybere. Mennesker er egentlig ikke så komplekse, som man går og tror.”– JosefinaHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært noget om mig selv, den jeg er, og den jeg vil blive.”– SvenHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært at filosofere. Jeg har lært om filosofisk tankegang: menneskesyn, potentiale og aktualitet, moral og etik, stof og form.”– Mads-EmilHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært at tænke på en anden måde – og at se tingene på en anden måde.”– NinaHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært en hel masse om mig som menneske og fået svar på de spørgsmål, jeg havde inden forløbet.”– SallyHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært at tænke over mennesker og menneskelige egenskaber.”- NikolineHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært en masse om mennesket og vores tanker.”– VilhelmHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært at tænke mere over de ting, som man normalt ikke tænker over.”– CarlHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært en masse om at være filosof.”– AugustHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært, hvad det betyder at være menneske.”– NikolineHvad har du lært eller taget med dig?
”Jeg har lært om det at være menneske.”– AugustPrevious slide
Next slide
Du har skullet lave nogle samtaler hjemme med voksne, hvordan har det været?
”Det var faktisk virkelig rart at høre noget mere om ens familiemedlemmer. Man lærte mere omkring dem, men også sig selv.”– JosefinaDu har skullet lave nogle samtaler hjemme med voksne, hvordan har det været?
”Det har været spændende at lave samtaler derhjemme, da man kunne starte samtaler der normalt ikke havde fundet sted derhjemme.”– ViggaDu har skullet lave nogle samtaler hjemme med voksne, hvordan har det været?
”Det har været ret fedt at skulle lave samtaler derhjemme.”– FridtjofDu har skullet lave nogle samtaler hjemme med voksne, hvordan har det været?
”Det har været super godt med samtaler derhjemme. Vi talte om noget vi ikke rigtigt taler om normalt.”– NikolinePrevious slide
Next slide

Vil du anbefale filosofisk konfirmation til andre?

100% af alle filosofiske konfirmander vil anbefale det til andre